RUILEN & RETOUREN

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop bij Melano by Pour Toi. Is de aankoop niet zoals verwacht of wilt u een andere maat? Geen probleem! U kunt het artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren, mits onbeschadigd en/of ongedragen.

  • Wat kost ruilen en retourneren?
  • Wat ruilen en retourneren we niet?
  • Hoe werkt ruilen?
  • Hoe werkt retourneren?
  • Hoe werkt de terugbetaling bij een retourzending?

Wat kost ruilen en retourneren?
Ruilen en/of retourneren (binnen Nederland)
Je kunt het pakket retourneren naar Melano by Pour Toi, Raadhuisstraat 20, 5582 JD Waalre. Let op! De kosten van de ruiling zijn voor eigen rekening.

Ruilen en/of retourneren (buiten Nederland)
Je betaalt zelf de verzendkosten. Je kunt het pakket retourneren naar Melano by Pour Toi, Raadhuisstraat 20, 5582 JD Waalre, Nederland.

Wat ruilen en retourneren we niet?
Beschadigde en/of gebruikte artikelen.

Hoe werkt ruilen?
Neem contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 040 – 760 00 17 of e-mail naar info@melano-colours.nl.
Zorg dat het artikel goed verpakt is en sluit de bijbehorende factuur bij. Zodra wij je pakket hebben ontvangen en verwerkt, krijgt u van ons per e-mail een bericht. Het geruilde artikel sturen wij zo spoedig mogelijk naar u op. Hebben wij het artikel niet op voorraad en moet het worden bijbesteld, dan informeren wij u over de eventuele levertijd. U bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van het pakket. Verzend het ten alle tijden met track&tracé service en bewaar het afgiftebewijs dus goed.

Hoe werkt retourneren?
U kunt het pakket rechtstreeks retourneren naar ons adres: Melano by Pour Toi, Raadhuisstraat 20, 5582 JD Waalre.
U bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van het pakket. Verzend het ten alle tijden met track&tracé service en bewaar het afgiftebewijs dus goed.
Zodra wij uw pakket hebben verwerkt, krijgt u van ons per e-mail een bericht.

Hoe werkt de terugbetaling bij een retourzending?
Wij streven ernaar om het aankoopbedrag binnen 7 dagen na ontvangst en verwerking van de retourzending terug te storten op uw rekening.